Om AmelltingBakgrund

Amellting grundades i april 2017. Jag heter Anita Ellström och jag driver företaget. Mina ideer är många och det behövs en stark drivkraft för att kunna genomdriva alla ideer och projekt. 


Jag är en autodidakt konstnär som driver Amellting, ett företag med konstnärlig inriktning. Framförallt designar jag tavlor, keramik, foton och kostnärliga presenter samt textil.


Jag fick från januari 2018 en unik chans att starta mitt företag Amellting, på Marma Gårds Företagsby, som ligger på landsbygden men ändå nära till både Uppsala och Knivsta men framförallt är det ett fantastiskt bra företagsklimat, frisk luft, lugnt läge och en vidunderlig utsikt i stora ljusa lokaler.


Officiell invigning av Amellting var den 1 mars 2018

Vernissage hölls den 12 augusti 2018

Öppet Hus hölls den 28 september 2019


Tanken med Amellting är att det är ett företag där man kan vara kreativ och få utlopp för sin skaparkraft. Kom till Amellting och gå en kurs i kreativt skapande.


ALLA KAN SKAPA - FÖRUTSÄTTNINGARNA FINNS PÅ AMELLTING


Här kan man vara trygg i en kreativ miljö, trots Coronatider i samhället.


2 timmars kurs kostar 625 kronor inkl material, kaffe, smörgås.


Självklart är det minst 2 meter mellan platserna där kursdeltagarna sitter och handsprit finns på varje bord.


Det finns mycket att välja på och kursdeltagaren bestämmer själv vad den vill göra av följande axplock: fågelbord, träbock, trätomtar, bricka, fotpall, underlägg i mosaik, tavla, stentroll, risgroda, bandkantad vaxduk, teckna, måla, tavelram, bälte mm.

Det finns ett stort utbud av material i lokalen.


Kurser: måndag-torsdag kl. 14-16

Pris: 625 kronor inkl material, kaffe, smörgås.


Anmälan görs på Amelltings kontaktsida.


Skriv i anmälan namn och kontaktuppgifter på kursdeltagaren och vilken veckodag det gäller, samt skriv också vad som är intressant att lära sig.

Swisha även kursavgiften till 123 259 52 05 (Amellting) så skickas en bekräftelse att kursen är betald och vilken dag det gäller. 

Verksamhet och ändamål

Försäljning av unika och konstnärliga presenter. Design av modekläder, tillverkning  av konstnärliga mode-, present- och inredningsartiklar, hemslöjd, keramik, tavlor i olja, akryl, akvarell och teckningar i kol. Tillverkning och försäljning av bild, form, foto.

Företagsevent och föreläsningar för företag och näringsliv.

 

En idé föddes


Jag fick en möjlighet att byta karriär och då föddes idén om att skapa ett eget företag där jag kunde använda all min kreativitet och mina idéer.

Konferensutrymme med 6 bord och

24 bordsplatser alt 32 sittplatser. Projektor och whiteboard finns.


Kurser i "konstnärligt skapande" kommer att anordnas under vår/höst/vinter 2020.


Kurs i luftpistol kan ordnas beroende på antal intresserade.


Fri parkering utanför lokalen.


Toalett finns, likaså hiss.
© Copyright. All Rights Reserved.